Wordpress Onderhoud

Het is belangrijk om uw WordPress-website up-to-date, veilig en snel te houden. Daarom biedt Wes-Online een WordPress onderhoudspakket van slechts 15 euro per maand aan om ervoor te zorgen dat uw WordPress-website altijd in topconditie is. Dit pakket bevat wekelijkse updates, beveiligingscontroles, back-upservice en technische ondersteuning. Één pakket voor WordPress onderhoud met alles wat er nodig is om uw website gezond te houden.

Bekijk onderhoudspakketten

WordPress onderhoudsPakketten

Waarom WordPress onderhoud?

Waarom is het belangrijk om uw WordPress-website up-to-date, veilig en snel te houden? Als uw WordPress-website verouderd is, kan dit problemen veroorzaken met de functionaliteit en veiligheid van uw website. Dit kan leiden tot verlies van bezoekers en potentiële klanten. Als uw WordPress-website niet veilig is, kan het gemakkelijk worden gehackt en geïnfecteerd met malware, wat kan leiden tot verlies van gegevens en reputatieschade. Een trage WordPress-website kan de gebruikerservaring negatief beïnvloeden en ook de SEO-prestaties van uw website schaden. Een trage webshop kan zelfs leiden tot verlies van omzet! Met WordPress onderhoud van Wes-Online bent u verzekerd van een gezonde website of webshop.

ssl  hosting

Waarom Wes-online?

één onderhoudspakket

Bij andere aanbieders heb je vaak verschillende pakketten met meer of minder opties. Wes-Online biedt één pakket aan voor website onderhoud met alle benodigde opties om uw website veilig en up-to-date te houden.

Service

Snel antwoord op vragen én een goede service is vandaag de dag niet vanzelfsprekend. Bij Wes-Online wel. Geen lange contracten, niet extra betalen bij kleine problemen, niet een week wachten op reactie. 

Kwaliteit en garantie

Wes-Online levert alleen de beste kwaliteit en geeft daarom ook garantie op zijn diensten. Bij een snelheidsoptimalisatie wordt een rapport gemaild met het bewijs dat de website écht sneller is geworden.

Combineer met snelle hosting

Websites op een hosting van Wes-Online maken gebruik van verschillende technieken om content zo snel mogelijk te leveren. Eén techniek daarvan is NGINX Direct Delivery; hierdoor worden bijvoorbeeld afbeeldingen sneller uit het geheugen van de server geladen. Ook maakt Wes-Online gebruik van de SuperCacher-service en Memcache-service om onderdelen van uw website lokaal op te slaan bij de bezoeker en daardoor moet de website minder graven in het geheugen van de server. In combinatie met een snelheidsoptimalisatie heeft u gegarandeerd een super snelle website.

snelle hosting

Altijd een gezonde website

Benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. In een gesprek vertel ik u alle mogelijkheden en wie weet heeft u binnenkort ook een zakelijke website of webshop in onderhoud en op een hosting van Wes-Online!

15 + 8 =