Website Laten Maken

Laat een professionele, betaalbare WordPress-website van topkwaliteit maken voor uw bedrijf! Of u nu een restaurant, makelaarskantoor, adviesbureau, webwinkel of beauty salon bent, ik creëer een unieke website die perfect aansluit bij uw specifieke bedrijfsbehoeften. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden en laat uw online aanwezigheid stralen met een verbluffend resultaat!

Gratis offerte aanvragen

alle zorg uit handen

Bij Wes-Online regel ik alles voor u, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Uw website wordt continu geoptimaliseerd en blijft altijd in perfecte staat. Vertrouw op Wes-Online voor volledige ontzorging van uw website!

Professionele websites en webshops op maat, gemaakt door Wes-Online. Bereik uw online succes met een betrouwbare partner in webontwikkeling en hosting.

ontwerpen

Ik ontwikkel elke WordPress-website in uw eigen huisstijl, met aandacht voor kleuren en lettertypes die overeenkomen met uw logo.

h

Teksten schrijven

Als essentieel onderdeel van uw website optimaliseer ik de teksten voor zoekmachines, zodat uw informatie goed vindbaar is.

koppelingen maken

Ik koppel uw website aan al uw social media kanalen, mailaccounts en eventuele bedrijfskoppelingen voor een soepele integratie.

Ontwikkelen

Met de gebruiksvriendelijke Divi Builder of Elementor op het WordPress CMS bouw ik uw website. Daarna pas ik verschillende unieke tools toe om het te verbeteren.

Optimaliseren

Voordat uw website online gaat, optimaliseer ik deze zodat hij snel laadt en hoog scoort in zoekresultaten. Zo kunt u direct profiteren van een gebruiksvriendelijke website.

aanpassingen maken

Gedurende onze samenwerking voer ik alle aanpassingen en optimalisaties uit, ook nadat uw website is opgeleverd. Zo blijft uw website altijd in topconditie.

website van goede kwaliteit

Ik blijf ook na het maken van uw website regelmatig controleren of deze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Hierdoor behoudt uw website een goede positie in de zoekresultaten, functioneert alles naar behoren en is uw website gericht op conversie. U kunt zorgeloos online zijn door uw website te laten maken in combinatie met hosting en/of social media beheer.

Zorgeloos online met een website van topkwaliteit!

kwaliteit wordpress website laten maken
telefoon met logo wes-online

responsive website

Met 40% van de zoekopdrachten die via mobiele apparaten worden uitgevoerd, is een responsive website van cruciaal belang. Responsive webdesign zorgt ervoor dat uw website zich automatisch aanpast aan verschillende schermformaten, waardoor deze optimaal te bekijken is op zowel desktops als mobiele apparaten. Dit verbetert de gebruikerservaring en bereikt een breder publiek. Google hanteert het Mobile-First principe, waarbij de mobiele versie van uw website bepaalt hoe hoog u in de zoekresultaten verschijnt. Bij Wes-Online zorgen ik ervoor dat uw website geoptimaliseerd is voor elk apparaat. Ontdek hier meer over responsive webdesign en verbeter uw online zichtbaarheid.

Conversiegerichte
Website

Bij het bouwen van uw website is het belangrijk om resultaat te behalen, zoals het genereren van meer klanten of contactopnames. Conversie is het omzetten van websitebezoekers naar bijvoorbeeld aankopen of het invullen van contactformulieren. Door het bepalen van een conversiedoel en het optimaliseren van de website met conversiegerichte elementen, zorgen we ervoor dat bezoekers daadwerkelijk overgaan tot conversie.

Laat uw online aanwezigheid groeien met een conversiegerichte website van Wes-Online. Ontdek de kracht van een geoptimaliseerde online ervaring.

conversie verhogen illustratie

Ervaringen

Mijn Werkwijze

Bij elke opdracht neem ik de tijd om uw eisen, wensen en mogelijkheden te bespreken. Zodra we tot een samenwerking besluiten, ga ik direct aan de slag met het ontwikkelen van uw website of webshop, met oog voor kwaliteit en perfectie. U kunt erop vertrouwen dat uw website altijd 100% in orde is.

Na de ontwikkeling bekijken we samen het resultaat en kunnen er indien gewenst nog aanpassingen plaatsvinden. Pas wanneer u akkoord bent, gaat uw website of webshop live. Maar mijn betrokkenheid houdt daar niet op. Ik blijf ervoor zorgen dat uw website altijd van de hoogste kwaliteit blijft. Bekijk mijn onderhoudspagina voor meer informatie. Eventuele aanpassingen aan uw website kunt u met een gerust hart aan mij overlaten.

Vrijblijvend gesprek

In een vrijblijvend gesprek bespreken we eerst alle mogelijkheden.

Professionele ontwikkeling

Wes-Online ontwikkelt uw website of webshop met ongeëvenaarde kwaliteit.

Grondige controle

Samen controleren we het eindresultaat zorgvuldig, zodat u 100% tevreden bent.

Continue verbetering

Ik blijf uw website aanpassen en verbeteren voor optimale resultaten.

Goed idee?

Maak van uw idee werkelijkheid! Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden voor uw zakelijke website of webshop op de betrouwbare hosting van Wes-Online.

8 + 14 =