WordPress website laten maken

Betaalbare WordPress website van goede kwaliteit laten maken? Dan zit u hier goed! Of u nu op zoek bent naar een zakelijke website voor een timmerbedrijf, nagelstudio, dakdekker of kapper, alles is mogelijk. Elke website specialiseer ik voor de bedrijfsvoering die u uitoefent. U krijgt een WordPress website van goede kwaliteit voor een lage prijs, waar u zich geen zorgen meer om hoeft te maken.

alle zorg uit handen

Bij Wes-Online wordt alles voor u geregeld. Zo hoeft u niet naar uw website om te kijken en zorg ik ervoor dat uw website altijd 100% in orde is en geoptimaliseerd blijft worden. Dat is Wes-Online: Alle zorg uit handen!

ontwerpen

Elke WordPress website ontwikkel ik in uw eigen huisstijl. Denk hierbij aan kleuren van het logo en lettertypes.

h
Teksten schrijven

Een van de belangrijkste elementen op een website is natuurlijk de informatie. Deze informatie optimaliseer ik voor zoekmachines.

koppelingen maken

Alle social media kanalen, mailaccounts en eventueel bedrijfskoppelingen koppel ik aan de website.

Ontwikkelen

Ontwikkelen doe ik met behulp van Divi Builder op het WordPress CMS. Hierna gebruik ik diverse tools om de website te optimaliseren.

Optimaliseren

Voordat de website online gaat optimaliseer ik deze. Zo is de website zo snel mogelijk en staat deze zo hoog mogelijk in de zoekresultaten.

aanpassingen maken

Alle aanpassingen en optimalisaties voer ik gedurende de samenwerking uit. Zo blijft de website altijd 100% in orde.

website van goede kwaliteit

Ook nadat uw website is gemaakt, kijk ik regelmatig of deze nog aan de kwaliteitseisen voldoet. Zo staat uw website altijd zo hoog mogelijk in de zoekresultaten, werkt alles op uw website naar behoren en is uw website conversiegericht, zonder dat u hier naar om hoeft te kijken. Wilt u helemaal zorgeloos online zijn? Laat uw website dan maken in combinatie met hosting en/of social media beheer.

kwaliteit wordpress website laten maken
telefoon met logo wes-online

responsive website

Uit onderzoek van Google blijkt dat maar liefst 40% van de zoekopdrachten via een mobiel apparaat gaat. Niet gek dus dat Google in 2019 is begonnen met het Mobile-First principe. Dit betekent dat zoekmachines de mobiele website gebruiken om te bepalen hoe hoog uw website in de zoekresultaten terecht komt. Bij Wes-Online wordt elke website voor elk apparaat geoptimaliseerd. Lees hier meer over responsive webdesign.

responsive design

Uit onderzoek van Google blijkt dat maar liefst 40% van de zoekopdrachten via een mobiel apparaat gaat. Niet gek dus dat Google in 2019 is begonnen met het Mobile-First principe. Dit betekent dat zoekmachines de mobiele website gebruiken om te bepalen hoe hoog uw website in de zoekresultaten terecht komt. Bij Wes-Online wordt elke website voor elk apparaat geoptimaliseerd. Lees hier meer over responsive webdesign.

telefoon met logo wes-online

Conversie gericht

Als u een website laat maken moet dit natuurlijk wel resultaat behalen, bijvoorbeeld meer klanten of meer contactopnames. Het overgaan van een websitebezoek tot bijvoorbeeld een aankoop of een contactformulier invullen noem je conversie. Vooraf wordt dan ook een conversiedoel bepaald en de website wordt geoptimaliseerd en gemaakt met elementen die er voor moeten zorgen dat websitebezoekers overgaan op conversie.

conversie verhogen illustratie

Ervaringen

Studio picture-perfect

✅ Nieuwe hosting
✅ Compleet nieuwe website
✅ Mooi en overzichtelijk design
✅ PageSpeed geoptimaliseerd (3x sneller)
✅ SEO geoptimaliseerd
✅ Alle zorg uit handen

Er is goed geluisterd naar mijn wensen. Twijfels die ik had werden door zijn voorbeelden duidelijk gemaakt en uitgevoerd. Mijn website is helemaal naar wens afgeleverd!
⭐⭐⭐⭐⭐ - Bianca van ’t Riet

Bekijk website

Variables Psychology

✅ Snelle hosting
✅ Nieuw logo
✅ Mooi en overzichtelijk design
✅ PageSpeed geoptimaliseerd
✅ SEO geoptimaliseerd
✅ Alle zorg uit handen

Ik raad Wes-Online van harte aan, aan iedereen die een professionele, kwalitatieve en efficiënte website wil maken. Wes-Online blinkt uit in werkkwaliteit, service en beschikbaarheid en ook de vaardigheid in het omzetten van concepten naar fantastische ontwerpen. Het is een plezier om met zo'n kundige en creatieve ontwerper samen te werken, de samenwerking verliep altijd soepel en leverde direct resultaat op. Bedankt, Wes-Online!

⭐⭐⭐⭐⭐ - Artur Kuligowski

Bekijk website

Werkwijze

Bij elke opdracht bespreken we eerst wat de eisen, wensen en mogelijkheden zijn. Als het tot een samenwerking komt, ga ik gelijk daarna aan de slag met de ontwikkeling van uw website of webshop met mijn gestelde kwaliteitseisen. Dit betekent dus dat uw website altijd 100% in orde is.

Als ik klaar ben met het ontwikkelen van uw website of webshop kijken we naar het resultaat en kunnen er daarna nog aanpassingen plaatsvinden als dat gewenst is. Als u akkoord gaat, gaat uw website of webshop online en blijf ik altijd zorgen dat uw website nog steeds van de hoogste kwaliteit is. Ook aanpassingen aan uw website hoeft u niet zelf te doen, maar blijf ik voor zorgen.

gesprek

In een vrijblijvend gesprek bespreken we eerst de mogelijkheden

ontwikkeling

De website of webshop wordt dan door Wes-Online ontwikkeld met goede kwaliteit

controle

Daarna controleren we samen of alles naar wens is zodat u 100% tevreden bent

verbetering

Later blijf ik de website aanpassen en verbeteren voor het beste resultaat

WordPress website laten maken?

Benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. In een gesprek vertel ik u alle mogelijkheden en wie weet heeft u binnenkort ook een website of webshop op een hosting van Wes-Online!

9 + 11 =