Webshop laten maken

Begin uw succesvolle online winkelervaring met een winstgevende en hoogwaardige webshop! Bij Wes-Online neem ik al het gedoe uit handen, van het maken tot het onderhouden van uw webshop. Geniet van een volledige service, inclusief verzend- en betaalmethodes, om uw webshop optimaal te laten functioneren. Kies voor de expertise van Wes-Online en geniet van een succesvolle online onderneming.

Gratis offerte aanvragen

alle zorg uit handen

Bij Wes-Online neem ik alle zorgen uit handen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw webshop, want ik zorg ervoor dat deze altijd perfect functioneert en voortdurend geoptimaliseerd wordt. Met Wes-Online kunt u volledig op mij vertrouwen!

ontwerpen

Ik ontwikkel elke website in uw eigen huisstijl. We stemmen de kleuren af op uw logo en kiezen passende lettertypes.

h

Teksten schrijven

Een van de belangrijkste aspecten is de inhoud van uw webshop. Ik optimaliseer de teksten zodat ze goed vindbaar zijn voor zoekmachines.

Ontwikkelen

Ik maak gebruik van Divi of Elementor en WooCommerce bij het ontwikkelen van uw webshop. Daarnaast maak ik gebruik van diverse tools om uw website te optimaliseren.

Online bestellen

Naast het bestellen van producten biedt uw webshop ook de mogelijkheid om alleen een catalogus weer te geven, zonder bestelfunctie maar met een offertemodule.

betaalmethode integratie

Ik integreer betaalmethoden zoals iDeal en andere populaire betalingsmogelijkheden, zodat uw klanten gemakkelijk kunnen afrekenen.

i

Autom. documenten

Met behulp van verschillende plug-ins is het mogelijk dat pakbonnen, facturen, en andere documenten automatisch gegenereerd worden. Dit bespaart u tijd en zorgt voor gebruiksvriendelijkheid.

koppelingen maken

Ik verbind uw webshop met al uw social media-kanalen, e-mailaccounts en eventuele bedrijfssystemen.

Optimaliseren

Voordat uw webshop online gaat, optimaliseer ik deze zodat deze snel is en een hoge positie in de zoekresultaten kan behalen.

aanpassingen maken

Gedurende onze samenwerking voer ik alle gewenste aanpassingen en optimalisaties uit. Zo blijft uw website altijd in topconditie.

Conversie gericht

Ik help u graag met het creëren van een conversiegerichte webshop om meer klanten en betere resultaten te behalen! Mijn doel is om bezoekers actie te laten ondernemen, zoals aankopen doen en contact opnemen.

Bij Wes-Online werken we samen aan heldere conversiedoelen en optimaliseer ik uw website met strategische elementen die bezoekers aanzetten tot actie. Met geavanceerde SEO-technieken vergroten we uw online zichtbaarheid en vindbaarheid, wat leidt tot meer succes voor uw webshop. Ontdek hoe u het maximale uit uw webshop kunt halen! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw conversies kunnen verhogen.

Mijn Werkwijze

Bij elke opdracht neem ik de tijd om uw eisen, wensen en mogelijkheden te bespreken. Zodra we tot een samenwerking besluiten, ga ik direct aan de slag met het ontwikkelen van uw website of webshop, met oog voor kwaliteit en perfectie. U kunt erop vertrouwen dat uw website altijd 100% in orde is.

Na de ontwikkeling bekijken we samen het resultaat en kunnen er indien gewenst nog aanpassingen plaatsvinden. Pas wanneer u akkoord bent, gaat uw website of webshop live. Maar mijn betrokkenheid houdt daar niet op. Ik blijf ervoor zorgen dat uw website altijd van de hoogste kwaliteit blijft. Bekijk mijn onderhoudspagina voor meer informatie. Eventuele aanpassingen aan uw website kunt u met een gerust hart aan mij overlaten.

Vrijblijvend gesprek

In een vrijblijvend gesprek bespreken we eerst alle mogelijkheden.

Professionele ontwikkeling

Wes-Online ontwikkelt uw website of webshop met ongeëvenaarde kwaliteit.

Grondige controle

Samen controleren we het eindresultaat zorgvuldig, zodat u 100% tevreden bent.

Continue verbetering

Ik blijf uw website aanpassen en verbeteren voor optimale resultaten.

Goed idee?

Maak van uw idee werkelijkheid! Neem vrijblijvend contact op en ontdek de mogelijkheden. Wie weet heeft u binnenkort ook een winstgevende webshop gehost door Wes-Online! Ontdek het nu.

11 + 9 =