Webshop laten maken

Winstgevende webshop van goede kwaliteit laten maken? Dan zit u hier goed!
Wilt u producten online verkopen en een webshop beginnen, maar niet de zorgen hebben? U kunt uw webshop laten maken en onderhouden door Wes-Online!
Volledig, met of zonder verzend- of betaalmethodes, alles is mogelijk.

Webshop laten maken

alle zorg uit handen

Bij Wes-Online wordt alles voor u geregeld. Zo hoeft u niet naar uw webshop om te kijken en zorg ik ervoor dat deze altijd 100% in orde is en geoptimaliseerd blijft worden. Dat is Wes-Online: Alle zorg uit handen!

ontwerpen

Elke website ontwikkel ik in uw eigen huisstijl. Denk hierbij aan kleuren van het logo en lettertypes.

h

Teksten schrijven

Een van de belangrijkste elementen  is natuurlijk de informatie. Deze informatie optimaliseer ik voor zoekmachines.

Ontwikkelen

Ontwikkelen doe ik met behulp van Divi of Elementor en WooCommerce. Hierna gebruik ik diverse tools om de website te optimaliseren.

Online bestellen

Bij elke webshop is het mogelijk om producten te bestellen. Echter kunt u ook alleen uw catalogus op uw shop zetten zonder bestelmogelijkheid maar met offertemodule.

betaalmethode integratie

Bij elke webshop is het mogelijk om iDeal en andere betaalmethodes te integreren zodat uw klanten gemakkelijk kunnen betalen. Vaak wordt hiervoor de Nederlandse betaalprovider Mollie gebruikt.

i

automatische documenten

Met behulp van verschillende plug-ins is het mogelijk dat pakbonnen, facturen etc. automatisch worden gegenereerd. Super handig en gebruiksvriendelijk.

koppelingen maken

Alle social media kanalen, mailaccounts en eventueel bedrijfskoppelingen verbind aan de webshop.

Optimaliseren

Voordat de webshop online gaat wordt deze eerst geoptimaliseerd zodat deze zo snel mogelijk is en zo hoog mogelijk in de zoekresultaten komt.

aanpassingen maken

Alle aanpassingen en optimalisaties voer ik gedurende de samenwerking uit. Zo blijft de website altijd 100% in orde.

Conversie gericht

Als u een webshop laat maken moet dit natuurlijk wel resultaat behalen, bijvoorbeeld meer klanten of meer contactopnames. Het overgaan van een websitebezoek tot bijvoorbeeld een aankoop of een contactformulier invullen wordt conversie genoemd. Vooraf wordt dan ook een conversiedoel bepaald en de website wordt geoptimaliseerd en gemaakt met elementen die er voor moeten zorgen dat websitebezoekers overgaan op conversie.

Werkwijze

Bij elke opdracht bespreken we eerst wat de eisen, wensen en mogelijkheden zijn. Als het tot een samenwerking komt, ga ik gelijk daarna aan de slag met de ontwikkeling van uw website of webshop met mijn gestelde kwaliteitseisen. Dit betekent dus dat uw website altijd 100% in orde is.

Als ik klaar ben met het ontwikkelen van uw website of webshop kijken we naar het resultaat en kunnen er daarna nog aanpassingen plaatsvinden als dat gewenst is. Als u akkoord gaat, gaat uw website of webshop online en blijf ik altijd zorgen dat uw website nog steeds van de hoogste kwaliteit is. Ook aanpassingen aan uw website hoeft u niet zelf te doen, maar blijf ik voor zorgen.

gesprek

In een vrijblijvend gesprek bespreken we eerst de mogelijkheden

ontwikkeling

De website of webshop wordt dan door Wes-Online ontwikkeld met goede kwaliteit

controle

Daarna controleren we samen of alles naar wens is zodat u 100% tevreden bent

verbetering

Later blijf ik de website aanpassen en verbeteren voor het beste resultaat

Goed idee?

Benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. In een gesprek vertel ik u alle mogelijkheden en wie weet heeft u binnenkort ook een winstgevende webshop op een hosting van Wes-Online!

15 + 2 =