Social media beheer

Social media uitbesteden? Dat kan met social media beheer van Wes-Online! Social media is een belangrijk onderdeel om meer bezoekers naar uw website te trekken, met klanten te binden of uw klanten te informeren. Daarom is het essentieel dat u actief bent op verschillende platformen. Wes-Online zorgt altijd voor een mooie en herkenbare berichten, zodat uw social media er altijd op en top uit ziet en mensen vaker uw berichten bekijken.

Social media uitbesteden

alle zorg uit handen

Wes-Online staat voor goede service en kwaliteit. Ook wordt alles van A tot Z voor u geregeld. Zo blijft uw social media dus altijd helemaal in orde.
Dat is Wes-Online: Alle zorg uit handen.

Planning

Vaak zijn berichten seizoensgebonden. Daarom kan Wes-Online planningen maken voor uw social media. Zo worden berichten dus altijd op de juiste momenten geplaatst.

ontwerpen

Uw social media pagina’s en berichten worden ontworpen in uw eigen huisstijl. Bijvoorbeeld door kleuren en lettertypes van het logo terug te laten komen in uw berichten.

h

Teksten schrijven

Het belangrijkste gedeelte van een social media post is natuurlijk de tekst en boodschap. Dit wordt ook steeds in dezelfde stijl geschreven met de focus op reacties en weergaven.

koppelingen maken

Alle social media kanalen koppel ik aan uw website. Zo zal bij een post worden doorverwezen naar uw website. Dat houdt in, meer websitebezoekers.

w

afhandeling

Reageren op reacties of reviews is zeer belangrijk. Dit zorgt namelijk ook voor interactie met uw klanten. Ook dit handelt Wes-Online af.

Groei aantal volgers en leads

Door actief te zijn op social media en eventueel te adverteren stijgt het aantal volgers en leads. Dat is hét doel van social media uitbesteden.

Waarom social media uitbesteden?

Social media laten beheren kan wellicht interessant voor u zijn als u weinig volgers heeft of simpelweg geen tijd heeft om hier een succes van te maken. Door het laten beheren van uw social media door Wes-Online worden passende berichten geplaatst die zorgen voor meer volgers, interactie en websitebezoekers. Daarnaast kan ook gebruik gemaakt worden van advertenties om nog meer volgers en bezoekers te krijgen en dus uw naamsbekendheid te vergroten. Wes-Online maakt alleen unieke ontwerpen voor uw berichten die opvallend en aantrekkelijk zijn.

Dit bedrijf ging u al voor

Door interactie te zoeken in een bericht, ontvang je vaak reacties waardoor je meer bereik krijgt.

%

Stijging Facebook Likes binnen 5 maanden

%

Stijging Facebook bereik

%

Stijging Instagram volgers binnen 5 maanden

%

Stijging Instagram bereik

Neem vandaag nog contact op

Social media is in deze tijd onmisbaar voor uw bedrijf. Besteed daarom uw social media uit aan een jong bedrijf met kennis en passie voor social media.

Wes-Online maakt uw social media herkenbaar, uniek en neemt alle zorg uit handen.

Neem contact met mij op en in een gesprek vertel ik u graag alle mogelijkheden, zodat uw bedrijf weer helemaal van deze tijd is.

Social media uitbesteden?

Benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. In een gesprek vertel ik u alle mogelijkheden en wie weet heeft u binnenkort ook uw social media laten beheren door Wes-Online!

1 + 8 =