Over mij

Wes-Online is een jong webdesign bureau uit Alphen aan den Rijn gespecialiseerd in het maken van websites en webshops, socialmedia uitbesteding en hosting.
Hierbij ligt de focus op kwaliteit en gemak. Zo hoeft u niet naar uw website om te kijken en blijft deze altijd 100% in orde.

Meer lezen

Wie ben ik?

Welkom op mijn website, mijn naam is Wesley Schellingerhoudt. In augustus 2020 ben ik begonnen met Wes-Online. Wes-Online staat voor goede kwaliteit en service. Ik kwam na het eerste jaar van mijn opleiding applicatie- en mediaontwikkeling op het idee om met Wes-Online te beginnen nadat ik steeds meer ging letten op de werking en kwaliteit van een website. Daar valt mij op dat veel websites niet goed op elk apparaat leesbaar zijn, knoppen niet werken, erg langzaam zijn en niet actueel zijn. Dus dacht ik, dat kan anders!

Bij veel webdesign bureaus maken ze de website voor de opdrachtgever waarna zij het stokje doorgeven. Het bijhouden en aanpassen van de website moet door de opdrachtgever zelf gebeuren en er wordt amper meer naar gekeken door de webdesigner. Dat is iets wat ik niet goed vind en daardoor gaat de kwaliteit van websites hard achteruit. Bij Wes-Online gebeurt dit niet, alles blijft door mij geoptimaliseerd en bijgehouden worden voor het beste resultaat! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

laptop met logo wes-online

Werkwijze

Bij elke opdracht bespreken we eerst wat de eisen, wensen en mogelijkheden zijn. Als het tot een samenwerking komt, ga ik gelijk daarna aan de slag met de ontwikkeling van uw website of webshop met mijn gestelde kwaliteitseisen. Dit betekent dus dat uw website altijd 100% in orde is.

Als ik klaar ben met het ontwikkelen van uw website of webshop kijken we naar het resultaat en kunnen er daarna nog aanpassingen plaatsvinden als dat gewenst is. Als u akkoord gaat, gaat uw website of webshop online en blijf ik altijd zorgen dat uw website nog steeds van de hoogste kwaliteit is. Ook aanpassingen aan uw website hoeft u niet zelf te doen, maar blijf ik voor zorgen.

gesprek

In een vrijblijvend gesprek bespreken we eerst de mogelijkheden

ontwikkeling

De website of webshop wordt dan door Wes-Online ontwikkeld met goede kwaliteit

controle

Daarna controleren we samen of alles naar wens is zodat u 100% tevreden bent

verbetering

Later blijf ik de website aanpassen en verbeteren voor het beste resultaat

Goed idee?

Benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. In een gesprek vertel ik u alle mogelijkheden en wie weet heeft u binnenkort ook een zakelijke website of webshop op een hosting van Wes-Online!

1 + 7 =