Domein & Hosting

Op zoek naar een snelle hosting om uw website zorgeloos op te laten draaien? Dat kan op de snelle gedeelde server van Wes-Online!
Inclusief SSL-certificaat, Content Delivery Network (CDN), onbeperkt sub domeinen en e-mailaccounts, dagelijkse back-ups en nog veel meer voor maar €16,- per maand. Daarbij wordt alles voor u geregeld en staat uw website zonder zorgen online!

Snelle hosting kopen

%

Sneller door Ultrasnelle PHP

%

Zorgeloos online

Gratis SSL-Certificaat

Elk (sub) domein bevat standaard een SSL-certificaat. SSL (Secure Sockets Layer) zorgt voor een versleutelde verbinding tussen de gebruiker en de server. Hierdoor kun je gegevens veilig over het internet versturen. De websitelink begint dus altijd met https://  en in de adresbalk staat een dicht slotje, dit zorgt voor vertrouwen bij de websitebezoeker.

ssl  hosting
cloudflare hosting

Gratis Cloudflare CDN

De hosting van Wes-Online maakt gebruik van het Content Delivery Network van Cloudflare. Het CDN versnelt uw laadtijd enorm voor bezoekers uit verschillende geografische locaties. Om de levering van een pagina te versnellen, slaat het de inhoud op, verkleint het automatisch afbeeldingen, blokkeert het kwaadaardig verkeer en vermindert het zelfs SPAM. Het CDN-netwerk heeft 194+ locaties, zodat uw pagina wordt geladen vanaf de locatie die het dichtst bij uw bezoeker staat!

Snelheids verhogende technieken

Websites met een hosting van Wes-Online maken gebruik van verschillende technieken om content zo snel mogelijk te leveren. Eén techniek daarvan is NGINX Direct Delivery; hierdoor worden bijvoorbeeld afbeeldingen sneller uit het geheugen van de server geladen. Ook maakt Wes-Online gebruik van de SuperCacher-service en Memcache-service om onderdelen van uw website lokaal op te slaan bij de bezoeker en daardoor moet de website minder graven in het geheugen van de server.

snelle hosting

Super snelle hosting?

Benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. In een gesprek vertel ik u alle mogelijkheden en wie weet heeft u binnenkort ook een zakelijke website of webshop op een hosting van Wes-Online!

12 + 2 =