Click en Collect website laten maken

Vanaf 10 februari is het mogelijk voor winkeliers om via een Click en Collect website producten te kunnen verkopen. Klanten kunnen de producten online bestellen en op een vooraf bepaald tijdstip afhalen. Wes-Online biedt nu ook de mogelijkheid tot een Click en Collect website. Snel geleverd voor een lage prijs. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op!

alle zorg uit handen

Bij Wes-Online wordt alles voor u geregeld. U krijgt hulp bij het invoeren van uw producten zodat de website snel online kan en u weer kunt verkopen. Op aanvraag is het zelfs mogelijk om binnen 24 uur de website online te hebben. Dat is Wes-Online: Alle zorg uit handen!

ontwerp keuze

Vooraf kunt u kiezen uit verschillende mooie thema’s. Zo zit er altijd iets tussen wat bij uw bedrijf past.

Snelle oplevering

Aangezien u al lang genoeg dicht bent geweest streef ik naar een snelle oplevering. Binnen 24 uur mogelijk!

~
Veilig winkelen

Uw webshop wordt beveiligd met een SSL-certificaat zodat uw klanten veilig online kunnen winkelen.

Online bestellen

Klanten kunnen online een bestelling plaatsen en in een tijdvak naar keuze ophalen. 

betaalmethode integratie

Klanten kunnen gemakkelijk via iDeal of andere betaalmethodes betalen.

i
automatische documenten

Pakbonnen, facturen etc. kunnen automatisch worden aangemaakt.

De voordelen van een click en collect website

Het grootste voordeel van een Click & Collect website is natuurlijk dat u in deze tijd gewoon uw producten kunt verkopen. Tevens heeft de website geen openingstijden dus kunnen klanten 24 uur per dag uw producten bestellen! Had u nog geen online webshop? Dan is er een mogelijkheid om de click & collect website om te bouwen naar een echt webshop. Uiteraard is elke webshop conversie gericht. Ook de mogelijkheid voor klanten om veilig en coronaproof te kunnen winkelen is een groot pluspunt. U ontvangt een bericht van een bestelling waarna u de bestelling kunt klaarzetten voor het geselecteerde tijdvak. 

responsive wordpress website laten maken

Werkwijze

Bij elke opdracht bespreken we eerst wat de eisen, wensen en mogelijkheden zijn. Als het tot een samenwerking komt, ga ik gelijk daarna aan de slag met de ontwikkeling van uw website of webshop met mijn gestelde kwaliteitseisen. Dit betekent dus dat uw website altijd 100% in orde is.

Als ik klaar ben met het ontwikkelen van uw website of webshop kijken we naar het resultaat en kunnen er daarna nog aanpassingen plaatsvinden als dat gewenst is. Als u akkoord gaat, gaat uw website of webshop online en blijf ik altijd zorgen dat uw website nog steeds van de hoogste kwaliteit is. Ook aanpassingen aan uw website hoeft u niet zelf te doen, maar blijf ik voor zorgen.

gesprek

In een vrijblijvend gesprek bespreken we eerst de mogelijkheden

ontwikkeling

De website of webshop wordt dan door Wes-Online ontwikkeld met goede kwaliteit

controle

Daarna controleren we samen of alles naar wens is zodat u 100% tevreden bent

verbetering

Later blijf ik de website aanpassen en verbeteren voor het beste resultaat

Click & Collect website laten maken?

Benieuwd of ik iets voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. In een gesprek vertel ik u alle mogelijkheden en wie weet heeft u binnenkort ook een Click & Collect website van Wes-Online!

14 + 8 =